Despre noi

 

Magazin.tebacom.ro este siteul de prezentare si vanzare al companiei S.C.TEBA COM S.R.L.

Deoarece piata online este intr-o continua dezvoltare am considerat ca este necesar ca potentialii nostri clienti sa poata avea acces nu numai la informatiile generale despre produsele pe care noi le comercializam ci si la pretul acestor produse.

Pretul pentru majoritatea produselor noastre difera in functie de dimensiuni.Produsele prezentate in magazin au dimensiunile cel mai des intalnite de noi pe parcursul anilor de activitate in domeniu.

   Cu toate ca functionam inca din 1994 pe aceasta piata, ne consideram un colectiv tanar, dinamic si intotdeauna receptiv la pretentiile clientilor nostri, astfel ca, impreuna, vom pune in valoare caminul dumneavoastra oferindu-i confortul termic, linistea si intimitatea atat de necesara si, nu in ultimul rand, confortul bunului gust. In toata aceasta perioada am reusit sa ne formam o echipa de profesionisti ce acorda respect in egala masura produselor pe care le realizam cat si clientilor nostri.

       Echipa noastra produce si comercializeaza la cele mai bune preturi tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, , geamuri termoizolante, ferestre, usi,fatade,balcoane, jaluzele verticale,rolete textile, rulouri exterioare din aluminiu, si pregatite sa se supuna exigentelor clientilor si a pietei.

      Produsele noastre se inscriu in tendintele practice si moderne in acelasi timp, ale societatii actuale, calitatea lucrarilor efectuate fiind intotdeauna principalul scop al nostru.

Daca aveti un proiect personalizat pe alte dimensiuni ne puteti solicita pentru a face masuratori la fata locului si pentru a va prezenta o oferta de pret personalizata pentru nevoile dumneavoastra.Acest lucru nu implica niciun cost din partea dumneavoastra.

Putem acorda discounturi suplimentare pentru case la rosu si pentru anumite proiecte in functie de volumul de lucrari.

Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0728119141 sau la adresa de mail: tebacom2007@yahoo.com.