Livrare si plata

Modalitati de comanda

Comanda se face foarte simplu, prin cele 3 modalitati aferente site-ului:

  • Direct pe site unde va puteti alege produsele  dorite.
  • Trimitand pe email un tablou de tamplarie la adresa tebacom2007@yahoo.com.
  • Telefonic la numerele de telefon: 0728119141 / 0734736705. Un consultant va prelua datele si va intocmi devizul solicitat.
  • Daca oferta intocmita de consultantul nostru este pe placul dumneavoastra raspundeti la email-ul de la care ati primit oferta si solicitati echipa de masuratori pentru ultimele detalii tehnice ce se vor discuta la locatia dumneavoastra in functie de localizarea acesteia.
  • Se emite o factura proforma cu 30% valoare din deviz, dupa ce se inregistreaza plata acesteia echipa tehnica se deplaseaza la locatia dumneavoastra si se intocmeste fisa tehnica cu masuratorile finale de executie. Se intocmeste oferta finalasi se completeaza contractul de vanzare-cumparare.

Modalitati de plata

Plata se face prin virament bancar in contul firmei sau cash in momentul intocmiri fisei tehnice de masuratori si semnarii  a contractului de vanzare cumparare de ambele parti contractuale.

        Transport si montaj

In cazul in care sunteti hotarati si ati comandat de la noi si locuiti in  jud. IALOMITA transportul este gratuit.

In cazul comenzilor cu livrare in afara judetului IALOMITA se taxeaza in functie de fiecare comanda , distanta si valoarea comenzii:

       - pentru comenzile cu valoare mai mare de 5.000 lei ,transportul este gratuit;

      -  pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000.00 lei, taxa de transport este de 1,5LEI / KM.

Clientii care doresc si montajul produselor achizitionate vor comunica acest lucru consultantului nostru,care va face o estimare a costului  in functie de natura produsului,dimensiuni si posibilitatile de montaj de la fata locului.

Garantia produselor este cuprinsa intre 1 si 5 ani in functie de produsul achizitionat de la noi.